TØMRER OG SNEDKER MED GARANTI
HS byg Viborg A/S løser dine tømreropgaver

HS byg Viborg A/S udfører en bred vifte af renoveringer og ombygninger. Det kan være lige fra udskiftning af et enkelt vindue, reparation af en utæt tagrende til omforandring af hele huset, nye døre og vinduer og tagudskiftninger mv.

Til- og ombygninger
Vi har i de senere år udført en del renoveringer/ombygninger på ældre huse. Vores samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer en professionel indsats gennem hele byggeprocessen.

Totalentrepriser
Renoveringen eller ombygningen udfører vi gerne som en totalløsning, således at tegninger, myndighedskontakt, byggestyring, kontakten til andre håndværkere udføres af os.

Tagudskiftning
Er dit tag blevet utæt, eller ønsker du af anden grund at udskifte taget, så er det en opgave for os. Vi kan tilbyde at skifte til bl.a. eternitplader, skifer, tegltagsten, cementtagsten, tagpap.

Vinduesudskiftning
Er det tid til nye vinduer eller skal de nuværende renoveres, er vi altid lige i nærheden. Vi har sågar stor erfaring med istandsættelse af fredede og bevaringsværdige vinduer.

En kvist betyder plads og lys
Kviste giver huse og bygninger karakter og skaber rumkvalitet i tagetagen. Vi udfører kviste helt efter kundens ønsker og behov, samt tilpasser den eller dem til bygningens arkitektur.

Forsikringsopgaver
HS byg Viborg A/S udbedrer alle typer forsikringsskader – lige fra rådskader til brand.